Французький бренд одягу заявив про вихід з українського ринку - ЗМІ

​Компанія ARGO припиняє розвиток французької мережі бренду Promod в Україні.

Ілюстрація:24 канал

Про це Асоціації рітейлерів України повідомили два джерела - адміністрація одного з магазинів мережі, а також представник консалтингової компанії, передають Патріоти України з посиланням на НВБізнес.

Так, магазини на Хрещатику і в ТРЦ Lavina Mall закриються до кінця лютого.

Promod була заснована в 1975 році французом Франсісом-Шарлем Поле як сімейне підприємство. За більш ніж 40 років існування їй вдалося відкрити фірмові магазини в 50 країнах. На сьогодні мережа, орієнтована на жінок у віці від 20 до 40 років, налічує понад 1 тис. торгових точок по всьому світу.

В Україні бренд вперше з'явився в 2000 році. Однією з перших торгових точок став Promod в Києві на Хрещатику, де він пропрацював понад 15 років. Станом на грудень 2017 року в Україні працювало сім магазинів Promod, а вже в січні компанія ARGO заявила в соцмережах про фінальну розпродажу бренду.

Компанія ARGO заснована в 1991 році, займається розвитком мережі мультибрендових магазинів Argosha і мереж монобрендових магазинів Вenetton, Parfois, Promod, Orsay, PiazzaItalia, Desigual, OVS kids, Sisley, Penti, Mango, Lee Cooper і інших.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...