Гірше місце для мосту в підступній протоці обрати було важко: ''Навіть моряки Керченського порту говорили: "Не можна"', - інженер

Навіть при наявності величезного фінансування, недосконалий проект будівництва і помилки робочих приведуть до того, що Кримський міст простоїть недовго.

Кримський міст розташовується в дуже складному з точки зору геології місці. З огляду на сумнівний проект, об'єкт не можна вважати безпечним, інформують Патріоти України. У коментарі проектувальник мостів Георгій Росновський заявив, що будівництво варто було робити в північній частині Керчі - там краща геологія і ґрунти більш безпечні: "А почали будувати там, де навіть моряки Керченського порту говорили: "Не можна".

При цьому інженер із недовірою ставиться до забудовника моста, відзначаючи, що якщо за роботу беруться непрофесіонали, то мости будуть руйнуватися, де б їх не будували.

"Це ж проект "Стройгазмонтаж", газ, уявляєте? Великі "мостовики". Мабуть, у них багато грошей, а якщо грошей багато, то там можна набухати чого завгодно... Він може здаватися безпечним", - говорить Росновський.

Але навіть при наявності величезного фінансування, недосконалий проект будівництва і помилки робочих приведуть до того, що Кримський міст простоїть недовго.

"Якщо багато грошей вбухати, то стоятиме, але навіть російські фахівці писали рецензії, що роблять так собі і палі погані - більше 15 років не простоять", - сказав інжнер.

"Це настільки складне місце переходу... Ще німці хотіли побудувати, але не знали ні геології, нічого. І через півроку його зніс льодохід. І це може повторитися, але як фахівець поки не можу стверджувати", - додав він.

Нове відео Аварії на незаконно збудованому Кримському мосту:



Джерело: Обозреватель

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...