Говорять про покращення: Українцям знизили норми споживання газу

Кабмін знизив норми споживання газу на одну людину з нинішніх 9,8 до 3,29 "кубів" на місяць, повідомляють Патріоти України.

"Ми будемо захищати права людей і не давати нікому зловживати цими питаннями. Було 3,3 кубічних метрів на людину, чому сьогодні людина має платити за 9? Це втричі більше, ніж вони споживають. Тому ми зменшили стару норму ще на 0,1 кубометр - до 3,29", - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду.

Він наголосив, що люди повинні платити справедливу ціну за справедливий обсяг газу. "Відповідне рішення прийняте сьогодні на засіданні уряду", - наголосив Гройсман.

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...