Якими будуть нові умови надання кредиту МВФ, - ЗМІ (відео)

За пропозицією фонду з 2027 року українські чоловіки та жінки мають виходити на пенсію у 63 роки.

МВФ. Фото: Страна

Українські журналісти дізнались про нові умови надання кредиту Міжнародним валютним фондом. Серед найжорсткіших вимог – проведення пенсійної та земельної реформ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

За пропозицією фонду з 2027 року українські чоловіки та жінки мають виходити на пенсію у 63. А депутатам МВФ запропонував якнайшвидше запустити ринок сількогосподарської землі. Обидві реформи – найбільш непопулярні як серед політиків, так і звичайних українців. Тішить тільки те, що, за попередніми данними, питання підвищення пенсійного віку зняли з порядку денного.

"В Україні один з найнижчих рівнів тривалості життя в Європі. За таких умов українці просто недоживатимуть до пенсійного віку. Друге – це скасування спрощеної системи. Вона вдарить по середньому і малому бізнесу. Третє – скорочення штату держслужбовців – збільшить рівень безробіття в країні. Тому я думаю, що в парламенті не наберуть голоси и влада не проведе ці реформи", – прокоментував умови меморандуму менеджер з маркетингу FIBO-Україна Артур Булигін.

Але якщо не буде реформ, то не буде і грошей від кредиторів. "Це звісно моментально вдарить по українській гривні. Наприклад, виростуть ціни в магазинах, тобто постраждають всі українці. Але зневірятися не треба. Вихід є з будь-якої ситуації. Я вважаю, що українцям варто звернути увагу на інтернет-трейдинг. Це вид заробітку, який не передбачає великих інвестицій", – сказав Булигін.

Почати торгувати на "Форексі" можна з одного долара. Саме для цього існують так звані центові рахунки. При зважених ризиках та помірній активності, за оцінками аналітиків, можна заробити більше, аніж на відсотках з депозиту – до 10% на місяць.

"Коли ми говоримо про 10% на місяць – це гарний прибуток для трейдера. Жоден банк не дасть вам таких прибутків по відсотках на депозит. Адже 10% в місяць – це 120% на рік", – запевняє аналітик. Аби зрозуміти принципи торгівлі на ринку "Форекс", варто відвідати навчальні семінари на базі надійного брокера. Далі, щоб почати заробляти гроші, достатньо мати ноутбук та вихід у мережу Інтернет.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...