Хіти тижня. ​Бізнес-стайл шпани з "пітерського підворіття": Путін і Ко підставили і ОПЕК, і саму Росію, обваливши ціни на нафту

Бажання «срубить денжат по-тихому» зіграло злий жарт зі зла дужками Путіна. Те, що трапилось стало важким ударом для репутації РФ.

Росія не виконали зобов'язання по скороченню видобутку нафти перед ОПЕК +, чим обвалила ціни на "чорне золото". Такі «фокуси» з ОПЕК росіяни проводять не в перше. Однак не завжди доля так карає «дрібних злодюжок» з високих московських кабінетів, як зараз, зазначають Патріоти України.

Про чергову недалекоглядність Кремля розповів впливовий російський telegram-канал "Майстер пера". Нещодавнє серйозне зниження цін на нафту відбулося не через революцію в Венесуелі. Це результат діяльності Кремля, який традиційно для себе порушив міжнародні домовленості.

"Один из главных заинтересантов в высоких нефтяных ценах сам же и подрубает сук, на котором хотелось бы сидеть и поддерживать бюджет", - отметил "Мастер пера", уточнив, что РФ не выполнила обязательства перед ОПЕК+ по снижению добычи нефти. Россияне поступили наоборот. Так, "Сургутнефтегаз" нарастил добычу почти на 11 тысяч баррелей. В Кремле оправдываются за срыв договоренностей тем, что это якобы саботаж взбунтовавшихся госкомпаний РФ. Это, естественно, ложь. И члены ОПЕК+ прекрасно осведомлены, что подобные решения в РФ могут приниматься исключительно в Кремле. В итоге, скорее всего, цены на нефть обрушаться еще ниже. "Если одна из стран начинает сачковать, то процесс моментально принимает характер эпидемии, в результате которого договоренности нарушаются, что приводит к срыву запланированного результата", - попередив "Майстер пера".

Нагадаємо, частка нафтодоларів в бюджеті Росії на сьогодні становить понад 40%. РФ міцно сидить на нафтовій голці і кожен обвал цін стає важким ударом по рублю і економіці держави заголом".

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...