Хіти тижня. ''Благополуччя РФ зарите в Кримському мосту'': Економіст вказав, звідки прийде кінець ''казки Путіна''

Реальні доходи росіян не можуть виринути з мінусової площини п'ять років поспіль.

Кримський міст. Фото: РБК.

Реальні доходи населення Росії вже п'ять років падають, що пов'язано з міжнародними санкціями проти Москви через анексію Криму, зазначають Патріоти України.

Як написав економічний експерт Андрій Колесников в блозі для New Times, причиною нинішнього занепаду Росії також є Кримський міст. "Замість острова Буяна в нашій російської антинародній казці – півострів Крим. Там все це і зарито в Керченському мосту. Тут і казці кінець...", - написав він.

Економіст підкреслив, що іпотека – один з найважливіших інструментів управління країною поряд з продажем зовнішніх і внутрішніх загроз і прирівнянням маневрів на Донбасі і в Сирії до Великої Вітчизняної війни. "Реальні доходи населення не можуть виринути з мінусової площини п'ять років поспіль. Нічого не нагадує? П'ять років. Рівно стільки ми живемо з анексованим Кримом. Порушення міжнародних законів розв'язало руки в порушенні законів ринку.

Казці давно вже прийшов кінець. Її анестезуючу дію продовжили за рахунок Криму. Тепер ми всі розплутуємо плоди животворящого політичного клімату півострова Буяна. Економічні та історичні наслідки наступають поступово. У історії часу багато. Навіть більше, ніж у "довгої держави" Путіна. Хоч і голка в яйці, а яйце в качці", - додав Колесніков.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...