Хіти тижня. Експерт, який спрогнозував дефолт Росії 1998 року, зробив новий тривожний прогноз по РФ, - Bloomberg

Відомий економіст Джон-Пол Сміт, який передбачив дефолт Росії в 1998 році, застеріг потенційних інвесторів.

Відомий експерт Джон-Пол Сміт, який передбачив дефолт Росії в 1998 році, застеріг потенційних інвесторів від покупки російських цінних паперів на тлі обвалу на російському фондовому ринку на минулому тижні. Про це повідомляє Патріоти України із посиланням на Bloomberg.

За словами Сміта, у інвесторів може з'явитися спокуса скористатися ситуацією навколо розгортання нової "холодної війни" між США і Росією. Однак робити цього експерт не рекомендує, оскільки невідомо, на які компанії може припасти новий санкційний удар.

"Наступний крок завис в повітрі, проте ясно, що майже будь-яка з перерахованих компаній може стати мішенню для дій з боку США, що призведе до набагато більш масштабних наслідків", - вважає експерт.

Сміт не виключає короткочасної корекції курсу рубля, однак довгостроковий прогноз, за його оцінками, "залишається похмурим".

Опублікував: Evora

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...