Хіти тижня. Європейський сервіс по-українськи: Людей обурила нечувана ціна на новорічний відпочинок у Карпатах

У Карпатах багато готелів надто завищили ціни на новорічні свята. Ситуація обурила користувачів мережі, які прирівняли відпочинок в українських горах із відпусткою на Балі.

На величезні ціни звернув увагу на своїй сторінці у Facebook співробітник сайту бронювання Check in Sea Дмитро Виноградов. Він опублікував скріншот-доказ із популярного сайту Booking, передають Патріоти України.

Судячи з фото, в одному з готелів мінімальна ціна за 6 ночей на двох стартує від 31,2 тис. грн, також доступні варіанти на це же період за 40 і 50 тис. грн.

У двох інших готелях ціни стартують від 21 і 25 тис. грн: у першому випадку гостям пропонується двомісний номер, а в другому — покращений напівлюкс.

У коментарях користувачі обурилися ситуацією. Багато вказали на той факт, що така ситуація повторюється в Україні з року в рік.

"Не подобається — зустрічай у гаражі, як у минулому році", "Гуцульська фантазія просто вражає. Ukraine Now", "І це ж туди ще потрібно доїхати. А ще харчування", "Ні крапельки не здивований", — сказано в коментарях.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...