Хіти тижня. Ілон Маск анонсував новий масштабний проект в Україні

Засновник Tesla анонсував появу в Україні станцій зарядки електрокарів Supercharger.

Ілон Маск

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск анонсував появу в 2019 році в Україні станцій зарядки електрокарів Tesla Supercharger. Про це він повідомив у себе в Twitter, передають Патріоти України.
"Більшість людей не знає, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко подорожувати на великі відстані по США, більшій частині Європи, Канаді та Китаї", - написав він і додав посилання на карту. На ній відзначені дві заправки Supercharger в Україні - на трасі Київ-Львів.
Його запитали про плани по установці заправок в Ірландії. Маск відповів, що скоро можна буде доїхати до Києва з Ірландії. "У наступному році покриття Supercharger пошириться на 100% території Європи. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини", - заявивши Маск.
Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував цей пост. "Українці раді вітати Tesla!", - написав він.


НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...