Хіти тижня. "Камені з неба": У Криму паніка через обвал рубля

​У зв'язку з анонсованими новими санкціями США проти Росії, які, швидше за все, почнуть діяти з 22 серпня, в Росії стався обвал курсу рубля проти долара США і євро.

Інтернет-користувачі вже на протязі декількох днів обговорюють таку тенденцію - багато хто вважає, що це призведе до сильного стрибка цін як на території Росії, так і в окупованому Криму, передають Патріоти України.

«...падение рубля до 65 за американского друга на фоне негативных санкционных новостей существенно прибавит к росту цен на полках в магазинах, а это дополнительная инфляция и точно не 4% в год, как нам потом будут рассказывать. Как людям выживать?», - написав кримський блогер Олександр Горний.
Тим часом, блогер Twitter RoksolanaToday & Крим опублікувала фото обмінників з анексованого півострова, на яких видно, що закуповувати валюту ніхто не збирається. Вона зазначила, що у кримчан «нет денег».
Опублікував: Олег Устименко

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...