Хіти тижня. "Камни с неба": У місті на Уралі настав хаос - населення б'ється за залишки питної води і погрожує "революцією" (відео)

У російському місті Сєвєроуральску через обвал русла річки зникла питна вода.

Про катастрофу в Сєвєроуральску "гудуть" соцмережі, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що в Свердловській області Росії обвалилося русло річки Калья, в результаті чого в місті Сєвєроуральску повністю зникла питна вода. У магазинах, незважаючи на миттю підскочившу ціну, місцеві жителі з боєм, вириваючи один в одного пляшки, все розкупили. Погіршили ситуацію проблеми з завезенням води в місто. Водовози практично всі зламалися, в місто приїхав лише один автомобіль. Іншим пообіцяли видати жадану рідину, але виключно за паспортом і тільки по 2 літри на кожного члена сім'ї.

На пунктах видачі зараз зібралися величезні черги, які все ще чекають воду. Люди втомилися, деяким стало погано.

Примітно, що мер Сєвєроуральска і глава місцевого водоканалу благополучно відправилися у відпустку і не збираються повертатися з нєї через таку "дрібницю", як відсутність у власних громадян води. У мережі вже обіцяють місцевій владі бунт - люди готуються до штурму адміністрації.

У мережі активно обговорюють гуманітарну катастрофу, яка сталася в Сєвєроуральску. Деякі нагадали, що російські ЗМІ вже кілька тижнів розкручують новину про нібито швидке зникнення в Україні питної води, а проблеми росіян ігнорують.

"В той же Украине жители уже бы объединились и привезли тонны воды из источников. А великодержавные сидят и ждут, пока Путин распорядится", - обурився росіянин.

Інші вже активно кепкують над революційними настроями сєвєроуральців. "Вы что, хотите как в Украине? Придут НАТОвцы и заберут всю воду", - жартують коментатори.

Опублікував: Олег Устименко

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...