Хіти тижня. Харків освоїв виробництво двигунів для бойових літаків ВПС України

Підприємства кластера авіабудування ДК Укроборонпром за 2018 рік передали близько 50 літаків та вертольотів до Збройних Сил України, оновивши авіаційний парк та посиливши його модернізованими літальними апаратами.

Харківський машинобудівний завод ФЕД у 2018 році освоїв виготовлення нових агрегатів для військових літаків, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу державного концерну Укроборонпром.

За відомостями прес-служби, ФЕД освоїв випуск ремонтно-групових комплектів та газотурбінного двигуна-енерговузла. Підприємство отримало нові фрезерні оброблювальні центри та отримало сертифікати відповідності новим версіям стандартів ISO 9001, а також сертифікати схвалення згідно Авіаційних правил України.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...