Хіти тижня. "Херсону так не жити'': Мережу шокували ціни на кавуни в Криму (фото)

У мережі користувачі обурилися фактом, що в окупованому Росією Криму, а саме в Ялті, 100 грамів кавуна коштує 250 рублів (103,95 грн).

На це звернула увагу блогер RoksolanaToday&Крым у своєму Twitter, передають Патріоти України.

Також вона поділилася фотографією із інформацією про ціну ягоди. "Ялта. 100 грам скибка! Херсон, на жаль... Вам так не жити", - написала вона.

На думку коментаторів, це новий стартап. До того ж, вони пишуть, що великі ягоди можна продавати дешево. "Ручна робота ж, хенд-мейд", "Типу стартап: насіння соняшника поштучно", "Великі ягоди не можна продавати дешево", — прокоментували пост користувачі.

Деякі відзначили, що багаті туристи — куплять. До того ж, вони не розуміють, за що така ціна, за нарізку або шматочок. "Багаті туристи — куплять, а ні, то самі з'їмо", "250 рублів, за що? За нарізку, як послугу? Або за один шматочок?", "А якщо насіння вийняти, 750 буде? Чи слабо?


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...