Хіти тижня. Клієнтам популярного банку відключать картки: Що потрібно знати

22 серпня буде призупинено обслуговування двох мільйонів платіжних карт Альфа-Банку.

Власникам платіжних карт популярного в Україні банку порадили готуватися до відключення ключових карткових операцій, передають Патріоти України.

Представники Альфа-Банку повідомили про те, що 22 серпня буде призупинено обслуговування двох мільйонів платіжних карт. Власники позбудуться можливості використовувати їх з 9 ранку і до кінця дня.

Зокрема, в цей період буде неможливо: розраховуватися карткою через платіжний термінал; знімати готівку в банкоматі; перераховувати кошти на іншу карту; використовувати картку в системі інтернет-банкінгу My Alfa-Bank і в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.

Крім того, 21 і 22 серпня власники карт Альфа-Банку не зможуть встановлювати і змінювати PIN-коди на своїх платіжних картах.

У зв’язку з цим представники банку пропонують своїм клієнтам здійснювати необхідні фінансові операції до або після вказаних дат. Зокрема, людей попереджають про те, що їм необхідно заздалегідь зняти готівку і провести фінансові операції, які їм потрібні. Особливо це стосується питання виплати зарплат і проведення запланованих платежів за кредитними картками для клієнтів банку.

Альфа-Банк проводить тимчасове відключення карт в межах переведення пластика на обслуговування в своєму особистому процесинговому центрі. До цього банк обслуговувався в Українському процесинговому центрі.

Опублікував: Олег Устименко

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...