Хіти тижня. "Країні-бензоколонці фсьо?" - Москва підтвердила серйозні проблеми з нафтою

Санкції США і ЄС негативно вплинули на видобуток нафти і газу в Росії.

"Введені США і їхніми союзниками фінансові та технологічні санкції щодо російських енергетичних компаній позначили проблему уразливості і залежності вітчизняної енергетики від іноземного капіталу та іноземних технологій, обладнання, програмного забезпечення", - заявив секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, російські компанії необхідно переводити на вітчизняне обладнання. Однак проблема в тому, що найчастіше такого обладнання просто немає.

"Після санкцій розвиток російських компаній, які займаються видобутком нафти і газу, зупинився", - говорить експерт Валерія Миронова.

Опублікував: Олег Устименко

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: Що варто знати

понеділок, 15 квітень 2024, 18:56

Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю - у рамках реалізації політики "Зроблено в Україні". За цією програмою, люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та оплату послуги, передають Патріоти України...