Хіти тижня. Китайська загроза нового покоління: На КремльТБ розповіли про імпортні праски-шпигуни, котрі здатні паралізувати всю Росію (відео)

Російські підприємці стверджують, що виявили в китайській побутовій техніці "чіпи", які здатні шпигувати за своїми власниками та вчиняти диверсії.

Про це повідомляє державний канал "Росія 24". Як наголошується, про "знахідку" повідомили пітерські продавці техніки. "Чіп з мікрофончиком" навіть продемонстрували на прес-конференції. За твердженнями підприємців, техніка з такими чіпами здатна записувати звук, підключатися до незахищених комп'ютерів по бездротових мережах, розсилати спам та віруси, зазначають Патріоти України.

"Ну ладно, після того як "російські вчені" (в лапках, тому що вони вже переплюнули мем "британські вчені"), знайшли закладки в процесорах - я думав, що більше трешу, чаду і ментальної содомії з боку Росії не буде... Але ж ні, помилявся. Зустрічайте - ПРАСКИ-ШПИГУНИ!", - прокоментував відео користувач Facebook під ніком Daniel Rodriguez.


Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...