Хіти тижня. Made in Russia: Кримчан обурив жахливий вигляд елітного продукту (фотофакт)

В анексованому Криму провалили процес імпортозаміщення - вироблені на півострові продукти шокували місцевих жителів жахливою якістю.

Фотографію купленого сиру брі, який виготовили в Криму, опублікувала в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Імпортозаміщення Кримське брі-бря-брю", - написала вона і опублікувала знімок, на якому видно, як внутрішній шар сиру витік немов згущене молоко.Вона також додала, що цей сир зробили в Красноліській сироварні.

"І до речі, санкції їм більше не страшні! Після ТАКОГО сирка мало що взагалі налякати може!" - додала блогер.

У коментарях користувачі висловили своє невдоволення: "І чим Вам, *ля, не брі?", "Жеріть кляті очі - бачили за що голосували!!! Зате тракторист, той, що давив італійські сири наївся до відвалу!", "Перезрілий брі повинен бути кремоподібним всередині, цей схожий на пронос. Російська якість, відразу видно", "Пальмова олія потекла", "Схоже його перед пакуванням контрольно розчавили бульдозером", "Кримський блюю", "Сподіваюся, те шо витекло, що не клей ПВА?" , "Він із згущеного молока?".

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...