Хіти тижня. Медведчук профінансував дороговартісне лікування російського терориста, засудженого в Україні

Про те, що загарбник потребує операції і він готовий її оплатити Медведчук заявив ще влітку минулого року.

Олексій Седиков

Голова політради «Опозиційною платформи - За життя» і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук заплатив за дорогу операцію по заміні суглоба росіянину Олексія Седикова, що приїхав воювати проти України і засуджений до 11 років позбавлення волі за участь у терористичному бандформуванні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Олена Лунькова, передають Патріоти України.

Тепер, за даними пенітенціарної служби, стан засудженого «відмінний». В цей же час в Росії українські військовополонені моряки кваліфікованої медичної допомоги не отримують.

«Прес-служба Віктора Медведчука, прошу вас забезпечити лікування українських громадян у в'язницях РФ. Крім Василя Сороки, в лікуванні потребують Андрій Ейдер, Павло Гриб і Едем Бекіров», - написала вона.

Відзначимо, уродженець Архангельської області Седиков - доброволець. У липні 2016 року був поранений і затриманий бійцями ЗСУ. Засуджений в березні 2017 року. Про те, що загарбник потребує операції і він готовий її оплатити Медведчук заявив ще влітку минулого року. Про це навіть говорили на переговорах контактної групи в Мінську. Після чого прес-служба Медведчука повідомила, що дане питання «заблоковане з політичних міркувань».

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...