Хіти тижня. Московським бонзам тепер по-справжньому страшно: Облава на брудні російські гроші у Великобританії дала ефект

Після отруєння Скрипалів Британське агентство з боротьби з організованою злочинністю активізувало зусилля, спрямоване на боротьбу з брудними грошима, введеними росіянами та іншими особами у Велику Британію або проведеними через її територію.

Ілюстрація:FaceNews.ua

Багаті росіяни вже почали перевіряти, чи їхні фінансові справи у Британії відповідають законам королівства. Про це заявила прем'єр-міністр Британії Тереза Мей, передають Патріоти України.

Після отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки в Англії на початку цього року Британське агентство з боротьби з організованою злочинністю активізувало зусилля, спрямоване на боротьбу з брудними грошима, введеними росіянами та іншими особами у Велику Британію або проведеними через її територію.

Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей сказала, що механізм Unexplained wealth order, який дозволив англійським правоохоронцям арештувати об'єкти нерухомості, придбані іноземцями в Англії за рахунок доходів незрозумілого походження, уже дав ефект.

"Просто це означає, що деякі люди змінили свою поведінку і зараз грають за правилами", - зазначила вона.

Високопоставлений британський чиновник заявив агентству, що після того отруєння в Солсбері в березні деякі росіяни, що живуть у Британії, почали співпрацювати з владою, щоб їхні справи були законними.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...