Хіти тижня. "Наддержава" процвітає: У Росії зупинили виробництво найпопулярніших авто

АвтоВАЗ знімає з конвеєра моделі автомобілів Lada Priora, Granta і Kalina.

Російські "Лади" знімають з виробництва. Фото: ЗМІ

Російський завод «АвтоВАЗ» знімає з виробництва найпопулярніші в РФ моделі автомобілів - Лада Калина, Лада Пріора і Лада Гранта, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ведомости. Такою інформацією поділилися топ-менеджери двох дилерських компаній «Лада».

Виробництво цих моделей буде припинено в липні 2018 року, говориться в листі, висланому виробником на адресу автодилерів. З конвеєра будуть повністю зняті автомобілі Lada Priora, виробництво Granta і Kalina буде продовжено в оновленій версії. Журналісти звернулися за коментарями до автовиробника, проте ніяких пояснень не було.

Потрібно відзначити, що мова йде про самі популярні російські моделі легкових автомобілів. Вони користуються попитом у покупців завдяки невисокій ціні.

Опублікував: Інна Мартинчук

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...