Хіти тижня. Навіть Індія може дозволити собі більше: Російському авіаносцю ганьби зробили "обрізання"

На ремонт "Кузі" вирішили виділити близкь 25 млрд. рублів, а на модернізації взагалі зекономлять.

На ремонті "Кузі" вирішили зекономити. Фото: соцмережі.

Російське військове відомство планує скоротити обсяг фінансових коштів, які передбачається виділити на ремонт і модернізацію важкого авіаносного крейсера "Адмірал Флоту Радянського Союзу Кузнєцов», передають Патріоти України.

«Замість раніше запланованих приблизно 50 млрд рублів на проведення робіт передбачено виділити приблизно половину від раніше заявленої суми», - уточнило джерело, знайоме з ситуацією.
За його словами, скорочення обсягу фінансування позначиться в першу чергу на модернізаційних питаннях. «Ремонт буде виконаний в повному обсязі», - упевнене джерело.
Раніше, згідно з даними іншого джерела агентства, стало відомо, що «ремонт і модернізацію« Адмірала Кузнєцова» передбачалося виконати в мінімальному обсязі, на них планувалося виділити до 50 млрд рублів», зазначає сьогодні Newsader.
«Багато це чи мало - очевидно, небагато. 50 млрд рублів - це трохи більше $ 800 млн. Ремонт і модернізація однотипного авіаносця «Викрамадитья» (в минулому житті - «Адмірал Флоту Радянського Союзу Горшков») для ВМС Індії обійшлися оціночно в $ 2,3 млрд », - нагадав він.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...