Хіти тижня. "Новорічне" перемир'я? "Гібриди" влаштували пекло на Донбасі, у сил ООС - втрати

Протягом 30 грудня бойовики два рази порушили режим припинення вогню, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

"При цьому випадків застосування озброєння, забороненої мінськими угодами, не зафіксовано... За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", – йдеться в повідомленні. Наголошується, що українські бійці у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

"За даними розвідки, 30 грудня один окупант був знищений і один поранений", – продовжили в штабі операції Об'єднаних сил. Протягом 31 грудня бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових з мінометів. "Протягом поточної доби двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. У зв'язку з обстрілами збройними формуваннями Російської Федерації та їх найманцями позицій Об'єднаних сил, українські військові брали адекватні заходи з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України", – поінформували у штабі операції Об'єднаних сил.

За даними розвідки, протягом 31 грудня двоє окупантів були знищені, троє поранені. Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії розмежування, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню. В зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня за київським часом.

Найбільшим постачальником запчастин для літаків в РФ стала... африканська країна

четвер, 28 березень 2024, 13:59

У 2023 році найбільшим постачальником запасних частин для літаків в Росію став Габон. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланнямна митні дані РФ, передають Патріоти України. Всього за рік в Росію ввезли авіазапчастин майже на $2 млрд, з ни...

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...