Хіти тижня. Обскакали всю Європу, хоча уряд у допомозі відмовив: Українське агропідприємство застосовує унікальну технологію у вирощуванні продукції

Українці доводять, що виростають з совкового інфантилізму і творять свою долю часто-густо не завдяки, а всупереч вітчизняній бюрократії. Далі тільки більше, братове.

Аеропоніка. Фото: соцмережі.

Українська компанія Green Garden Group вирощує зелень і пряні трави методом аеропоніки. Таких виробників у світі є лише три – у США, Дубаї і в Україні. Сьогодні підприємство завершує будівництво третього тепличного комплексу. Про це повідомив в ефірі Agro FM генеральний директор Green Garden Group Вадим Цируль, передають Патріоти України.

Вадим Цируль розповів, що Green Garden Group першою в Україні у 2015 р. побудувала інноваційний тепличний комплекс і почала вирощувати зелень та пряні трави методом аеропоніки. Компанія зверталася до уряду з проханням підтримати проект, проте допомоги не отримала.

«Аграріям великим, може, і допомагають, а ось маленьким, які щось починають розробляти, – на них взагалі ніхто не дивиться», – поскаржився Вадим Цируль.

Тепличний комплекс Green Garden Group, розташований у с. Літки Броварського району Київської області, має площу 2 тис. м². Тут вирощують базилік, салат, руколу, розмарин, м’яту, фізаліс та інші трави.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...