Хіти тижня. Підраховують збитки: На Росії спалахнуло найбільше родовище нафти (фото)

Приобське є найбільшим родовищем РФ за поточними запасами і з видобутку нафти. Видобуток тут складає більше 10% від загального видобутку держмонополіста "Роснефти".

В Росії в Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) увечері 5 січня сталася велика пожежа на Приобському родовищі нафти, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу МНС РФ.

Вогонь охопив площу до 300 квадратних метрів. Пожежі присвоєно підвищений номер складності. У зв'язку з НП евакуйовані люди.

Представник дочірньої компанії "Роснефти", яка займається видобутком, заявив, що загоряння нафтопродукту сталося в результаті розгерметизації, передає "РБК". Станом на ранок 6 січня пожежу вдалося ліквідувати.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...