Хіти тижня. Після прем'єрного відкриття Керченського мосту Аксьонов оголосив про нові проблеми

На дорозі від Кримського мосту в Керчі до Сімферополя збираються організувати ручне регулювання руху транспорту.

Керченський міст. Фото: vedomosti.ru

Глава окупаційної "влади" анексованого Криму Сергій "Гоблін" Аксьонов розповів, що на дорогах після відкриття Кримського мосту є проблеми з регулюванням руху, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА "Новости".

Вони спостерігаються біля Феодосії, де відпочиваючі переходять трасу у напрямку моря, і на ще кількох ділянках. За словами Аксьонова, на дорозі від Кримського мосту в Керчі до Сімферополя збираються організувати ручне регулювання руху транспорту.

"Як тільки сформується затор - буде режим ручного регулювання. ГИБДД і місцева "влада" організовує постійне чергування, будуть регулювальників ставити", - зазначив він. При цьому Аксьонов похвалився, що відкритий окупантами Кримський міст став пам'яткою туристів.

"Туристи, які в'їжджають до Криму, можуть Кримський міст подивитися, сьогодні - він як туристичний об'єкт. Багато хто їздить просто подивитися, мені стільки знайомих телефонували, просто обскакали, туди-сюди проїхали, щоб просто подивитися і доторкнутися до чогось хорошого", - радіє він.

Нагадаємо, що 15 травня росіяни відкрили Керченський міст. У відповідь Україна подала позов до Міжнародного арбітражного суду з приводу будівництва. Також з'явився прогноз щодо наслідків запуску Кримського мосту, який може задушити Азовське море, адже дуже скоро саме через нього течія в протоці послабиться, а згодом буде завдано дуже серйозної шкоди економіці України.

Опублікував: Інна Мартинчук

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...