Хіти тижня. "Подальша експлуатація неможлива": Стали відомі гучні подробиці роботи "Північного потоку"

Газопровід хочуть відключити влітку наступного року, хоча точні терміни будуть названі перед самим відключенням.

"Північний потік" буде зупинений для ремонтних робіт. Подальша експлуатація об'єкта неможлива, якщо не полагодити його. Ця інформація була представлена компанією NELGastransport GmbH, передають Патріоти України.

Відзначається, що "Північний потік" буде відключений приблизно на 2 тижні влітку 2019 року. Його хочуть відключити з 16 по 30 липня, хоча точні терміни будуть названі перед самим відключенням.

Фахівці говорять про те, що за одну лише добу через "Північний потік" проходить близько 170 мільйонів кубометрів газу. При цьому газопровід вже був відремонтований в цьому році. У зв'язку з цим збільшили транзит газу на територію Європи через українську газотранспортну систему.

Проте, такий об'єкт потребує належного догляду, саме тому його часто ремонтують, так як він, очевидно, нестабільний у своїй експлуатації.

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...