Хіти тижня. "Попилодром Роттенбергов": У моста в Крим знайшли серйозні проблеми (фото)

Російська народна традиція будувати "на авось" рано чи пізно стане причиною руйнування путінського "будівництва століття".

Кримський міст збудовано із шокуючою кількістю порушень. Ілюстрація: РБК.

У мережі показали фото поганої якості будівництва залізничної частини Керченського мосту. Знімки в Twitter опублікувала блогер RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"Попілодром Ротенбергів. У кого око інженерне, милуйтеся ГОСТами РФ", - йдеться в повідомленні.

За словами коментаторів, на фото видно серйозні порушення технології будівництва. "Там прольоти не сходяться, швелера нестиковані, а на другому фото взагалі пекло, я так розумію, містки нагородили, щоб з одного прольоту на другий перейти", - пишуть зокрема в мережі.

Чи подорожчає долар перед Великоднем: Фінансовий експерт озвучив прогноз

понеділок, 22 квітень 2024, 23:53

передодні свят традиційно відбувається поступове зростання курсу долара. Про це сказав у розмові з "24 каналом" експерт Андрій Шевчишин, передають Патріоти України. Як він пояснив, перед святами, як правило, люди більше витрачають коштів на покупки а...

ЄС зробить Путіну дуже боляче: Як завдадуть економічного удару

понеділок, 22 квітень 2024, 19:54

Росія вже втратила значну частку експорту газу до Європи і тепер може залишитися без продажів скрапленого природного газу (СПГ). Це станеться, якщо Європейський Союз (ЄС) внесе відповідне обмеження до 14-го пакету санкцій проти РФ, пов'язаних із повном...