Хіти тижня. Приготуватись жити по-новому! В Україні введуть новий податок

Якщо законопроект приймуть, підприємці і прості споживачі будуть платити за утилізацію побутових відходів.

Найближчим часом Верховна Рада розгляне законопроект, що розширює сферу застосування екологічного податку, повідомляють Патріоти України.

Згідно із законопроектом, екологічний податок будуть платити підприємці, які виробляють або імпортують товари в упаковках (або самі упаковки). Залежно від матеріалів, з яких вони зроблені, плата за кілограм становитиме від 0,84 до 6,18 грн.

З простих споживачів буде стягуватися податок на розміщення побутових відходів. Зараз він теж є, але його розмір становить 4,02 грн. Депутати пропонують підняти його до 80 грн за кілограм.


На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...