Хіти тижня. Путін не збрехав. Крим дочекався свого "багатого туриста": Українців повеселив факт з найдорожчого курорту окупованого півострову (фото)

Російські туристи їдуть до окупованого Росією Криму зі своїми розкладачками.

Про це свідчать знімки, опубліковані на сторінці Occupy Yalta в Twitter, передають Патріоти України.

"Такий нині рассєйський відпочивальник. На відпочинок у Ялту!!! Зі своїми розкладачками..." - сказано в підписі до фото.

Варто відзначити, що знімки активно коментують у мережі: "Мало того, що радянська, вона ще й заштопана!", "І зі своїми бутербродами в целофані, що шарудить", "Якщо придивитися, то видно, що задні двері вм'яті. Щілина на палець завтовшки в арці дверей. Видно, "бохаті туристи" любителі закласти за комір. На склянці два тижні сидіти будуть", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...