Хіти тижня. Ракети Трампа завдають нищівного удару по російському рублю: Чого чекати росіянам

Тиждень для російської валюти видався дуже напруженим: курс долара піднімався на чотири рубля за пару днів торгів. Частина банків зафіксувала збільшення попиту на валюту.

Однією з головних причин падіння курсу рубля на цьому тижні стало розширення санкцій США, передають Патріоти України з посиланням на Газета.ру.

При цьому протистояння з Заходом тільки посилюється, після авіаударів, які завдали США і їх союзники по Сирії в суботу, 14 квітня, російська валюта також буде відчувати себе невпевнено. "Інвесторів дуже лякає, що в Сирії може статися міні-військовий конфлікт. Валютний курс, природно, відреагує на пущені Трампом ракети", - вважає аналітик ГК "Фінам" Сергій Дроздов.

За словами аналітика "Алор брокер" Олексія Антонова, реакція валютного ринку на авіаудар США по Сирії буде сильною, тільки якщо за нею піде удару у відповідь Росії.

При цьому, з огляду на волатильність, експерти закликають росіян відмовитися від оплати турів в розстрочку, оскільки курс фіксується на момент останньої оплати.

Опублікував: Олег Устименко

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...