Хіти тижня. "Смесь из грязи и г*вна. Это родина моя": Мережу шокували фото федеральної траси в РФ

Сотні автомобілів застрягли після дощу на федеральній трасі Росії.

В Росії на федеральній автомобільній дорозі А331 "Вілюй" (Республіка Саха, Якутія) в бруді застрягли сотні автомобілів, повідомляють Патріоти України.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. За їхньою інформацією, після дощу 11 червня ділянку автодороги розмило. Сотні машин зупинилися, не в змозі проїхати через бруд.

"Суміш з бруду і г*вна. Це батьківщина моя", "Ось скоро вдарить мороз і життя налагодиться", "А виглядає немов її Обама розбомбив. Наостанок", "Мабуть дуже сильний дощ, а до цього-то мабуть дорога була нормальною, ось дощі у нас хрінові! ", - іронізують в коментарях до фото застряглих машин, опублікованих в Twitter.

Деякі, втім, стверджують що окремі з опублікованих фото застряглих машин були зроблені раніше. Їм відповідають, що з тих пір все одно мало що змінилося.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в квітні цього року одна з дорі

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...