Хіти тижня. Танки плачуть, дула набакир: "Уралвагонзавод" встав з колін - готує масове звільнення зброярів

На “свіже повітря” відправлять близько 15 тис працівників. Тобто, кожного другого з тих, хто значиться в корпорації.

Путін покаже росіянам "оптимізацію". Ілюстрація: соцмережі.

"З метою оптимізації фонду оплати праці російський “Уралвагонзавод” готує масштабне скорочення персоналу", - пише оглядач Злий Одесит на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Приємно усвідомлювати, що у такого гіганта як “Уралвагонзавод” все налагодилося і він навіть задумався про оптимізацію виробництва. Зокрема, оптимізація буде полягати в скороченні співробітників. Ні багато ні мало, а на “свіже повітря” відправлять близько 15 тис працівників. Тобто, кожного другого з тих, хто значиться в корпорації.

Масштаби скорочення просто вражають і, на перший погляд, навіть не віриться, що буде звільнено близько 50% співробітників заводу, який не тільки клепає вагони, а й найсучасніший і не маючий аналогів в світі танк Т-14 на платформі “Армата”.

А хоча, так, планів на масове виробництво даного танка у МО РФ вже немає, а от проводити масштабну модернізацію металу, що прямував на утилізацію – це так. У нових умовах корпорація на ходу змінює стратегію розвитку і оптимізує фонд оплати праці єдиним можливим способом – скороченням. Але скорочення буде не миттєве, а поетапне, щоб не створювати надмірних стресових ситуацій і мітингів біля воріт заводів".

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...

Втрачає ринки та валютну виручку: Bloomberg з'ясував, на скільки наразі впав російський експорт дизпалива

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:05

Експорт дизельного пального з Росії впав на 25% через атаки безпілотників на НПЗ, повідомило агентство Bloomberg. . Так, згідно з даними аналітичної компанії Kpler, за 10 днів до 13 квітня експорт російського дизеля становив у середньому 0,74 млн бар...