Хіти тижня. "Тебя пора садить в тюрьму, ...блана": У мережі знайшли винного у гучному фіаско Росії з ракетою

Найрадикальніші коментатори заявили, що Дмитра Рогозіна треба посадити до в'язниці через аварію.​

Дмитро Рогозін. Фото: Известия.

Російська ракета "Союз МС-10" зазнала аварії під час запуску на МКС. У зв'язку з цим глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін став об'єктом для нападок у мережі. Користувачі навіть закликали його негайно піти у відставку, а саму ситуацію назвали "великим провалом". Негативні коментарі залишають просто під постом Рогозіна у Twitter, передають Патріоти України.

Найрадикальніші коментатори заявили, що чиновника треба посадити до в'язниці через аварію. "Тебе до в'язниці пора садити є*лана", "Позорище", "Дімон, що за х*йня?", "У відставку", "Пипець, вже і пілотовані пуски стали аварійними... Що далі? Куди нижче?" , "Запускали ми "Союз" — порвали два батути", "Ти — просто ганьба всієї Росії, вбив усю російську космонавтику. В іншій країні тебе б давно посадили б. При Сталіні — взагалі розстріляли б!" — різко висловилися користувачі.

Багато хто зазначив, що такі запуски здійснюються за кошти платників податків, а уряд своїми діями просто викидає ці кошти на смітник. "Знову за гроші платників податків хтось грається, а хтось платить. Та пішли вони...", "Через розкрадання?", "Сподіваюся, тепер керівник зміниться на адекватну людину. Хоча всі адекватні люди вже пішли з "Роскосмосу". Ганьба вам", "Гнати треба Рогозіна з "Роскосмосу"! Стільки неприємностей за останні роки", — написали у коментарях.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...