Хіти тижня. У повітрі запахло Четвертою російською революцією, або Запитайте у Януковича: Уряд Медведєва на порозі фатального кроку

Влада РФ збирається відібрати у населення найбільш популярну, дешеву «дурь», завдяки котрій мільйони росіян не задають незручних питань і не поспішають на мітинги протесту.

Незабаром у державі-агресорі ціна на легендарний «напій мільйонів» концентрат глоду (російською «Бояришник».-ПУ) може зрівнятися з вартістю міцних алкогольних напоїв, зазначають Патріоти України

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову, що забороняє продаж нехарчової спиртовмісної продукції за ціною нижче горілки. Про це глава уряду повідомив на засіданні з віце-прем'єрами в понеділок, 10 грудня, інформує Forbes.

"Це вибиває економічну основу з подібного роду торгівлі", - похвалився Медведєв.

Він нагадав, що раніше з цим було пов'язано безліч проблем, в тому числі отруєнь. Прем'єр-міністр оголосив, що також підписав постанову уряду, якою встановлено заборону на продаж нехарчової спиртовмісної продукції в організаціях громадського харчування.

"Тобто, вона не зможе продаватися як харчова продукція. Сподіваюся, що це допоможе знизити число отруєнь від подібного роду спиртовмісних рідин", - заявив глава уряду РФ.

У той же день текст постанови був опублікований на сайті уряду.

"Встановити заборону на роздрібний продаж спиртовмісної нехарчової продукції з вмістом етилового спирту понад 28% обсягу готової продукції нижче ціни, за якою здійснюється роздрібний продаж горілки, лікеро-горілчаної та іншої алкогольної продукції міцністю понад 28% за 0,5 літра готової продукції", - йдеться в документі.

За перше півріччя 2018 року алкоголем зі смертельними наслідками отруїлися в Росії 3666 чоловік. Як зазначає Forbs, за перше півріччя 2018 року алкоголем зі смертельними наслідками отруїлися в Росії 3666 чоловік. Скільки отруїлось від горілки росіян – не повідомляється. До речі, навіть Володимир Путін та Валентина Матвієнко заради дешевого піару хвастали, що вживають «бояришник». Отже щось тут не в’яжеться. Схоже на те, що затиснута у лещатах економічної кризи влада Росії під благовидним приводом намагається поповнити бюджет, витягнув гроші з кишень найбіднішого населення.

Навіть не особливо інтелектуальна «еліта» Януковича щедро заливала Донбас дешевою, часто контрафактною горілкою, бо знала що пострадянський «совок» саме так і треба в узді «трирубльового щастя».

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...