Хіти тижня. У світі "євробляхерства": Названо найпопулярнішу іномарку, ввезену в Україну на єврономерах

За оцінками аналітиків, до кінця літа "євробляхи" вже займають 19% вторинного ринку.

Ілюстрація:Європейська правда

В Україні найпопулярнішим автомобілем на європейських номерах став Volkswagen. До трійки лідерів також увійшли машини виробництва Opel та Audi, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що найбільші українські дошки оголошень вивели в окремі розділи пропозиції за так званими "євробляхами". Авто з іноземною реєстрацією можна купити від $1,5 тис. до $2 тис. Також уже є пропозиції преміальних і недешевих автомобілів, ціна яких все одно нижча, ніж їхніх аналогів на українських номерах.

Як повідомляється, до кінця літа "євробляхи" вже займають 19% вторинного ринку. Це означає, що п'ятий проданий на "вторинці" у серпні автомобіль був на єврономерах, при цьому кількість угод на українському ринку щомісяця становить 8-12 тис.

Джерело: AutoConsulting

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...