Хіти тижня. Український "курячий барон" купив з "потрохами" найбільшого виробника м’яса птиці в Південно-Східній Європі

Група МХП (“Миронівський хлібопродукт”) завершила угоду з придбання Perutnina Ptuj, яка є найбільшим виробником курятини та м’яса птиці у Південно-Східній Європі.

Таким чином МХП став найбільшим акціонером Perutnina Ptuj та володіє 90% акцій компанії, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу МХП.

Perutnina Ptuj є найбільшим холдингом Словенії та володіє виробництвами в Хорватії, Сербії, Боснії та Герцоговині, Румунії, Австрії, Македонії. Загалом, компанія працює у 22-х країнах.

Це перші іноземні потужності МХП, який розглядає різні варіанти експансії на світовий ринок курятини.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...