Хіти тижня. В Україні ліквідують податкові інспекції: Чого чекати

Ліквідація районних органів є першим етапом структурної реорганізації фіскальної служби.

Ілюстрація: ЗМІ

В Україні районні податкові інспекції втратять статус юридичних осіб і приєднаються до головних управлінь Державної фіскальної служби в регіонах, повідомляють Патріоти України.

Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів постановою "Про реформування деяких територіальних органів ДФС", йдеться на сайті Міністерства фінансів.

У Мінфіні відзначають, що це дозволить областям ефективніше виконувати основні функції ДФС, такі як аудит і робота з боргом, а районам - зосередитися на обслуговуванні платників.

Наступним кроком структурної реорганізації фіскальної служби стане створення єдиної юридичної особи в податковому напрямку ДФС.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: Що варто знати

понеділок, 15 квітень 2024, 18:56

Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю - у рамках реалізації політики "Зроблено в Україні". За цією програмою, люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та оплату послуги, передають Патріоти України...