Хіти тижня. Все дуже погано: До вирішення "водної проблеми" Криму окупанти залучили військових

В екстреному порядку за дорученням російського прем'єра Дмитра Медведєва формується робоча група, яка займеться питанням водопостачання анексованого півострова. Вихід знайти належить в рекордно стислі терміни.

На нещодавній нараді в Севастополі глава уряду Росії Дмитро Медведєв озвучив своє рішення про створення робочої групи для вирішення "водної проблеми" Криму, передають Патріоти України.

Цікаво, що до вирішення питання залучили не тільки Міністерство природних ресурсів, а й оборонне відомство Росії. Про виконання завдання вони повинні відзвітувати вже 10 вересня. Таку постанову опубліковано на офіційному порталі російського уряду.

Тим часом анексуваний Крим продовжує страждати від обезводнення. Ситуація настільки серйозна, що "глава регіону" Сергій Аксьонов прийняв рішення про оголошенні НС в чотирьох районах Криму, що найбільше страждають від зневоднення.

Опублікував: Олег Устименко

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...