Хіти тижня. Все пропало? - Стало відомо про серйозні проблеми з Кримським мостом (відео)

Відкриття Кримського моста не принесло довгоочікуваного поліпшення транспортного сполучення півострова з РФ. Широка швидкісна траса на кримському березі впирається в «пляшкове горлечко» - в'їзд закупорений автомобільними пробками.

«Транспортна ситуація після відкриття Кримського моста на півострові важка. Величезний потік фур і автомобілів відпочиваючих стоїть в багатогодинних пробках. Найважче проїхати відрізок між Приморським і Феодосією. Там пробки цілодобові і в обидві сторони. До того ж, скаржаться в соцмережах водії, на ділянці встановили 17 світлофорів», - йдеться в матеріалі росЗМІ, передають Патріоти України.
Автомобілісти діляться порадами на форумах. Правда, пропонована альтернатива сумнівна. Маршрут пролягає через селища Батальний, Семисотка, Владиславівка, Новопокровка, Журавки і Первомайське. Дорога неважливого якості, та ще 22 кілометри - грунтовка. Водії, які скористалися цим об'їздом, описують дорогу як «пилову пральну дошку». Вони попереджають, що на двох переїздах втратили до 40 хвилин.

У Росавтодор запевняють: затори зникнуть, як тільки буде завершено будівництво траси «Таврида». Двухполосну дорогу від Керчі до Сімферополя планується відкрити до кінця цього року, а рух по всіх чотирьох смугах запустять тільки в 2020-му.

Поки ж влада просить потерпіти. З 15 серпня на деяких ділянках дороги заборонили в'їзд вантажівок до 22:00, щоб трохи розвантажити трасу. До кінця липня планується налаштувати частину світлофорів на режим зеленої хвилі, що має трохи виправити ситуацію.
Опублікував: Олег Устименко

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...