Хіти тижня. "Жаба заіскрила": На російському сегменті МКС сталася надзвичайна подія через стикування Dragon-2

​Флюїди ненависті з Москви до корабля, котрий має змінити застарілі морально російсько-радянські «Союзи», були такі потужні, що російське обладнання на станції не витримало. Багато хто в цьому вбачає доленосний знак.

Сила думки. Дмитро Рогозін надсилає сигнал

На російському сегменті Міжнародної космічної станції спрацював сигнал тривоги після стикування з американським кораблем Dragon-2. Однак попередження виявилося хибним. Про це на Землю доповів екіпаж МКС, зазначають Патріоти України.

Згідно переговорів екіпажу, що транслюються на сайті NASA, космонавти доповіли на Землю про спрацювання сигналізації на російському сегменті МКС, пов'язаному з відмовою системи генерації кисню "Електрон-ВМ», що знаходиться в модулі «Зірка».

Перед відкриттям люка росіянин Олег Кононенко, канадець Давид Сен-Жак і американка Енн Макклейн наділи захисні маски, щоб убезпечити себе від шкідливих часток.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...