Хіти тижня. З’єднає дві держави: Україна завершила будівництво першої дунайської переправи (фото)

Разом з реконструкцією траси Одеса-Рені, переправа відкриває транспортний коридор Україна-Південна Європа.

Україна завершила будівництва своєї частини дунайської паромної переправи, передають Патріоти України з посиланням на сторінку Ukraine Now в соцмережі.

Після того, як пункт паромної переправи “Орлівка-Ісакча” буде здано в експлуатацію це буде найсучасніший пункт пропуску в країні, який відкриє найкоротший шлях для вантажоперевізників з Одеси до причорноморських регіонів Болгарії, Румунії та Туреччини.

Зі свого боку румунська сторона запевнила, що введе в експлуатацію свою частину переправи у другому кварталі 2019-го року.

На даний момент Україна та Румунія мають 187 кілометрів кордону по Дунаю, але не мають жодного мосту або поромної переправи, тож на даний момент до Румунії можна дістатися тільки через Молдову.
Для цього було вирішено побудувати поромну переправу, яка з’єднає дві держави.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...