Хто ж як не він? Bloomberg звинуватив Брюса Вілліса в банківській кризі Росії

Економічна криза в РФ призвела до того, що обсяг "поганих" кредитів в Росії став найбільшим серед інших країн, що розвиваються.

Брюс Вілліс у рекламі банку "Траст". Ілюстрація:www.aif.ru

З того моменту, як американський кіноактор Брюс Вілліс з'явився в рекламі роздрібних кредитів банку "Траст" зі слоганом "Траст" - він як я, тільки банк!" у 2012 році, обсяг "поганих" або проблемних кредитів зріс в два рази, з 4 до 8%. Про це пише Газета.ru з посиланням на Bloomberg, передають Патріоти України.

Економічна криза в Росії призвела до того, що обсяг "поганих" кредитів в Росії став найбільшим серед інших країн, що розвиваються.

Мільйони росіян ледь виживають, намагаючись залишатися платоспроможними по кредитах, особливий тиск на економічний добробут росіян спричиняють обвал світових цін на нафту, обвал рубля і зростання цін.

"Економіка другий рік перебуває в рецесії, так що зростання частки проблемних кредитів - це природно. До того ж зростають проблеми з достатністю капіталу у російських банків. Ризик зростає і в реальному секторі економіки", - зазначив аналітик "Уралсиб Кепітал" Дмитро Дудкін.

Він також нагадав, що до вступу в силу нових нормативів розрахунку капіталу банків, так званих правил "Базель III", багато банків випускали облігації, щоб поповнити власний капітал. Саме так і зробив банк "Траст", але до кінця 2014 року він став першим банком, який у результаті був санований владою.

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...