Концепт електрокросовера з прозорими дверима продемонструвала китайська компанія (відео)

Кампанія планує почати збирати цей автомобіль вже в другій половині поточного року.

Рівно рік тому китайська компанія GAC представила концепт електрокросовера GAC Enverge з подвійними дверима-крилами, а на поточний Детройтський автосалон привезла ще один кросовер зі схожою назвою Entranze. Новинка відрізняється прозорими розсувними дверима, солідним внутрішнім простором для 7 осіб і трансформованим салоном, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Дизайн концепту GAC Entranze був створений в американській студії компанії в Лос-Анджелесі, при цьому дизайнери надихалися сучасними літаками. Виробник описує концепт з посадковою формулою 3 + 2 + 2 як «гіперсучасний сімейний автомобіль» (hyper-modern family vehicle) і «багатоцільовий кросовер» (multi-purpose utility crossover).

У салоні пасажирів зустрічає велика кількість екранів, голосове управління функціями і незвичайне багажне відділення, яке можна переміщати по центральній консолі між усіма трьома рядами сидінь. Незважаючи на футуристичну зовнішність і відсутність технічних характеристик (розробники озвучили тільки назву платформи New Energy), творці GAC Entranze збираються почати збирати цей автомобіль в Китаї вже в другій половині поточного року.

У планах компанії - електрифікувати всі свої моделі до 2025 року і запустити систему автономного водіння третього рівня на початку 2020 року. Бренд GAC офіційно присутній в 16 країнах п'яти регіонів, де за 2018 рік йому вдалося продати 535 тисяч автомобілів.

Відзначимо, що компанія недавно відкрила другий R & D центр в Детройті (перший знаходиться в Сан-Франциско) і заснувала компанію з продажу в Ірвіні (Каліфорнія), проте не дивлячись на настільки помітну присутність в США, так і не запустила продажі автомобілів в цій країні. Китайські автомобілі повинні були надійти в продаж в США до кінця минулого року, проте через «торгову війну» США і Китаю терміни довелося змістити на першу половину 2019 року.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...