Креатура Яценюка отримав на горіхи: Порошенко вимагає від голови "Ощадбанку" скасувати комісію за комуналку

Президент надіслав листа Голові банку Андрію Пишному, закликавши невідкладно переглянути ухвалене рішення.

Ілюстрація:gre4kainfo.com

Президент України Петро Порошенко звернувся до голови правління публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» (Ощадбанк) Андрія Пишного з вимогою скасувати недавнє рішення про стягнення комісії за оплату комунальних послуг. Про це повідомили у прес-службі глави держави, зазначають Патріоти України.

"Президент Петро Порошенко надіслав листа Голові правління публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" Андрію Пишному, в якому звернувся до керівництва банку невідкладно переглянути ухвалене рішення", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, керівництвом публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" було прийняте рішення щодо встановлення з 1 грудня 2016 року комісійної винагороди за оплату комунальних послуг.

Петро Порошенко у листі наголосив на "необхідності невідкладно вжити заходів для опрацювання питання щодо скасування зазначеного рішення".

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...