Кремль - проти: Росія не погодиться обговорювати з ОПЕК подальше зниження видобутку нафти - Bloomberg

У російському уряді вважають, що будь-яке подальше скорочення видобутку на тлі продовження вже діючих домовленостей буде поганим сигналом для нафтового ринку.

Ілюстрація:http://n-auditor.com.ua

Росія буде протистояти будь-яким пропозиціям щодо подальшого зниження видобутку нафти на зустрічі ряду міністрів країн - членів ОПЕК і представників декількох країн, які не входять в організацію, 24 липня в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на чотири джерела в російському уряді, передають Патріоти України.

Один співрозмовник сказав агентству, що будь-яке подальше зниження поставок сировини на тлі продовження вже діючих домовленостей буде поганим сигналом для нафтового ринку. За його словами, такий крок буде наводити на думку, що країни - члени ОПЕК та інші учасники угоди хвилюються, що скорочення видобутку на 1,8 млн барелів на добу до березня 2018 року недостатньо для підтримки цін на нафту.

Інше джерело відзначило, що частина російського уряду проти і подальшого скорочення видобутку, і продовження угоди. За його словами, чим довше буде діяти обмеження, тим нижче буде волатильність (тенденція мінливості ціни) після зняття бар'єрів.

Як відомо, в кінці листопада 2016 року Організація країн - експортерів нафти вирішила скоротити видобуток на 1,2 млн барелів - до 32,5 млн в день, після чого нафта подорожчала. Рішення ОПЕК зобов'язалися виконувати кілька великих виробників нафти, що не входять в картель, в тому числі і Росія.

25 травня 2017-го країни ОПЕК домовилися продовжити скорочення видобутку нафти ще на дев'ять місяців.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...