Крім чиновників: Стало відомо, хто в Україні заробляє найбільше

Професійна, наукова та технічна діяльність посіла третє місце за розміром зарплати.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

Держстат оприлюднив інформацію по зарплатах чоловіків і жінок в різних сферах за 3 квартали 2017 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

У цей період середньомісячна зарплата жінок в сфері фінансів і страхової діяльності становила 11 220 грн. Це на 1427 грн. більше, ніж у I кварталі цього року.

У цій же сфері чоловіки отримували в середньому 17 206 грн., що на 1089 грн. більше, ніж у першому кварталі 2017 року.

На другому місці за розміром зарплат опинилася сфера інформації і зв'язку.

Також повідомляється, що в третьому кварталі поточного року середньомісячна зарплата жінок становила 10 809 грн, чоловіків - 13 020 грн.

Професійна, наукова та технічна діяльність посіла третє місце за розміром зарплати.

У цій сфері середньомісячна зарплата жінок - 9 460 грн, чоловіків - 11 176 грн.

Найбільш маленькі зарплати у жінок, що працюють в сфері поштової та кур'єрської діяльності: 3656 грн. Чоловіки, які працюють в цій сфері, отримують більше - 5 934 грн.

Невеликі зарплати у чоловіків, що працюють в сфері охорони здоров'я і надання соцдопомоги: середня заробітна плата чоловіка-фахівця в цій галузі становить 5 448 грн, у жінок - 4 891.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...