Крокуючи в ногу з часом: Як українці розбудували підприємство, котре закидало своїми лижами всю Європу (відео)

Підприємство УАП ТОВ "Фішер-Мукачево" створено в 1995 році на базі капіталу двох співзасновників - Акціонерного товариства закритого типу «Лижна фабрика «Тиса» та австрійської фірми «Фішер ГМБХ» м. Рід.

Розташоване підприємство в місті Мукачево і займає територію 14,03 га. Площа виробничих приміщень, цехів та дільниць складає близько 55 000 кв.м. Працюючих на підприємстві – 1200 чоловік, розповідають на сторінці підприємства в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

УАП ТОВ "Фішер-Мукачево" спеціалізується на виготовленні спортивно-бігових, гірських лиж та ключок для гри в хокей з шайбою на льоду, деталей для спортивних автомобілів, взуття для заняття лижними видами спорту.

Очолює підприємство, з моменту його створення, генеральний директор Василь Андрійович Рябич.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...