Крим і бензинова криза: Компанія друга Путіна Ротенберга знову "сіла в калюжу" з Керченським мостом.

Люди Ротенберга не встигли вчасно закінчити підходи до Кримського мосту. Це обернеться для анексованого Криму пролонгацією паливної кризи.

"Стройгазмонтаж" друга Путіна Ротенберга зірвав контрактні терміни за облаштування безпеки підходу до мосту, за що вже отримав штрафні санкції на 3,7 мільйона рублів, зазначають Патріоти України.

Проблеми у компанії трапилися зі зведенням доглядового комплексу з боку Керчі. Через ці проблеми по мосту все ще не зможуть пересуватися вантажівки з "небезпечним" вантажем, зокрема, з паливом. Поставки бензину на півострів під загрозою зриву.

Коли компанія завершить будівництво, інформації немає. В Криму ціни на бензин значно вище, ніж в Росії - як мінімум на 13%. Це пов'язано з проблемами поставок палива на окупований півострів.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...