Київ виявився кращим за Пітер: Названо найбільш комфортні для життя міста світу

Рейтинг Mercer призначений для фахівців, які вирушають працювати в інші країни.

Відень визнаний найкомфортнішим містом світу. Фото: соцмережі.

Київ зайняв 173 місце в рейтингу міст світу за якістю життя за версією міжнародної консалтингової компанії Mercer. Повний список був опублікований на офіційному сайті компанії, передають Патріоти України.

Очолила рейтинг столиця Австрії Відень, яка визнається найкомфортнішим для життя містом світу десятий рік поспіль. У п'ятірку найкомфортніших міст також увійшли: Цюріх (Швейцарія), Ванкувер (Канада), Мюнхен (Німеччина) і Окленд (Нова Зеландія).

Київ зайняв 173 місце, опинившись між столицею Уганди Кампалою і Санкт-Петербургом. З російських міст кращий результат у Москви - 167 місце. Замикає список столиця Іраку - Багдад, що розмістилася на 231 місці.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...