Китайські інвестори зацікавлені Хмельницькою АЕС

Представляючи діяльність енергетичного підприємства, головний інженер ВП ХАЕС Віктор Макеев зробив акценти на виробничій діяльності, показниках ядерної та радіаційної безпеки.

Хмельницька АЕС. Фото: klyuch.com.uaХмельницьку АЕС відвідали представники Китайської корпорації з ядерної енергетики CNNP, яка займається інвестуванням, будівництвом і забезпеченням роботи атомних електростанцій. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 0382.UA.

Під час візиту китайські атомники ознайомилися з основними показниками діяльності, перспективами і планами Хмельницької АЕС. Представляючи діяльність енергетичного підприємства, головний інженер ВП ХАЕС Віктор Макеев зробив акценти на виробничій діяльності, показниках ядерної та радіаційної безпеки і поінформував про стан справ зі спорудження нових потужностей. За словами головного інженера Хмельницької АЕС, для продовження будівництва енергоблоків необхідно прийняти на державному рівні відповідне рішення і закон.

Розповідаючи про діяльність корпорації по ядерній енергетиці, китайські представники відзначили, що розвитку атомної енергетики в їх країні приділяється значна увага. Щорічно на будівництво нових енергоблоків державою надається шість дозволів. З 2006 року процес будівництва нових потужностей в Китаї не зупиняється, чим вони дуже пишаються. Зараз представники Китайської корпорації з ядерної енергетики CNNP в пошуку нових перспектив співробітництва на АЕС Украіни.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...